Eur O2 Oxigenare
Program: Luni-Sambata 9:00 - 19:00
Zuccari

Eur O2 Oxigenare

Producator: Zuccari

Pret Catalog: 182 Ron
Pret Depozit: 182 Ron
 Buc  
Preturile contin TVA

Beneficiati de Transport Gratuit la produsul Eur O2 Oxigenare, de la Zuccari, daca totalul comenzii dumneavoastra contine produse Zuccari de 300 ron.
Comanda pentru Eur O2 Oxigenare se poate face online sau telefonic, plata se face ramburs la primirea coletului.
Produsul Eur O2 Oxigenare ajunge la dumneavoastra prin curier rapid direct din depozitul producatorului.

EUR O2 - Oxigenare  30 ml

 Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale

Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care s-a desfasuratat pe durata a 9 luni.

"Principala cauza a cancerului este substituirea respiratiei normale (cu oxigen) a celulelor organismului, cu o respiratie celulara anaeroba (fara oxigen)".
Dr. Otto Warburg, castigator al Premiului Nobel

"Cauza aparitiei majoritatii bolilor si a pierderii de energie este in mod intim legata de o diminuare a aportului de oxigen in cadrul corpului nostru. Trebuie sa administram cantitatea de oxigen necesara in fiecare zi, in mod constant, impreuna cu mineralele si ceilalti nutrienti. Asa asiguram functionarea corecta a proceselor imunologice. Doua treimi din corp reprezinta apa. Aceasta necesita oxigenarea constanta cu oxigen activ proaspat. Cum te vezi tu pe tine? Ca un vas cu apa limpede, cristalina sau mai degraba ca un amestec de multe fluide negre si contaminate? Corpul nostru se reinnoieste in totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu produsele EUR O2, veti avea un corp nou, mai oxigenat si mai plin de energie."
Mr. Oxigen, Edward Mc Cabe in "Revarsati oxigen in corpul dumneavoastra"

"Produsele EUR O2 s-au dovedit a fi elemente ce cresc nivelul de oxigen din sange. (Testul Oximetriei Pulsului Transcutan) facut persoanelor cu un nivel relativ scazut de oxigen. S-a dovedit util in diferite tratamente, reduce senzatia de oboseala. Are multe aplicatii in cadrul imbunatatirii, sanatatii si calitatii vietii tuturor persoanelor."
Dr. Martin Dayton, MD

„ Atunci cand o celula normala sufera de lipsa de oxigen, isi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizand aparitia cancerului. Aportul suficient de oxigen celular trebuie sustinut mereu."
Dr. Horacio Kirnast

„Creierul, inima si rinichii sunt organele ce sufera cel mai mult din cauza lipsei de oxigen."
Dr. Pablo G. Cadiolog in cadrul Fundatiei Favaloro Bs.As.

„Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivelul celulelor. Pacientii mei, mai ales cei de varsta a treia, au prezentat o imbunatatire in oxigenarea organismului, au avut mai multa energie observand ameliorari evidente."
Dr. M. A. Urriegas, Colegiul de Medicina Navala.

1. LIPSA DE OXIGEN. O PROBLEMA GRAVA
Trebuie sa ne ajutam propriul organism sa proportioneze nutrientii esentiali pentru o corecta functionare, avand siguranta ca celulele noastre sunt oxigenate si revitalizate. Dintre elementele de care organismul nostru are nevoie, putem spune ca cel mai important este oxigenul. Putem supravietui cateva saptamani fara alimente sau apa, insa fara oxigen am muri intr-un minut. Nivelul de oxigen din atmosfera a scazut drastic in ultimii zece ani. Calitatea oxigenului pe care il respiram, in special in orase, este infinit mai proasta decat a celui pe care il respirau bunicii nostri.
Fluidele din corp, compuse in cea mai mare parte din oxigen, sunt din ce in ce mai „murdare". Acum avem nevoie de un efort mai mare pentru a ne dezintoxica. Organele interne principale sufera din cauza lipsei de oxigen. Ne este greu sa ne concentram, obosim mai repede, dormim mai prost.

PRINCIPALELE CAUZE ALE LIPSEI DE OXIGEN
In atmosfera oxigenul se gasea in proportie de 40-50%. Acum, acest procentaj a scazut la 20%, iar in orasele mari chiar mai putin. Un procent de 6% ar provoca moartea populatiei prin hipoxie. Aerul poluat, gazele eliberate in atmosfera datorita combustiei duc la aparitia unor compusi ce polueaza aerul pe care il inspiram. Majoritatea lor constituie riscuri de imbolnavire, atat pentru om cat si pentru restul formelor de viata din mediul inconjurator.
Alimentele. Utilizarea excesiva a hartiei, ambalajelor si a celorlalte produse ce rezulta din exploatarea resurselor naturale, produce o diminuare a biomasei si a starii acesteia. Distrugerea solului duce la producerea de alimente cu valoare nutritiva scazuta, incapabile de a satisface necesitatea unei nutritii echilibrate. Astazi nu mai putem avea o astfel de nutritie doar din alimentele ce se gasesc pe piata. Acestea si-au diminuat proprietatile, comparativ cu cele de acum 40 de ani. Sunt mai sarace in nutrienti, recoltate inainte de a ajunge la maturitate, tratate cu ingrasaminte periculoase, contin hormoni sau alti agenti nocivi. Un studiu recent efectuat arata ca mai mult de 80% din carnea de pui consumata in Marea Britanie si Olanda fusese tratata cu apa, fosfati si proteine hidrogenate pentru a avea o greutate mai mare.
2. FUNCTIILE MEMBRANEI CELULARE. Substante coloidale si miscarea browniana
Membrana celulara sau plasmatica se comporta ca o bariera semipermeabila intre celula si mediul extern. Prin intermediul ei au loc procesele de absorbtie si excretie. In cadrul procesului de absorbtie, celula obtine substantele necesare sau nutrientii necesari tuturor functiilor metabolice; excretia permite eliminarea unor produse cum sunt substantele elaborate de celula; ca exemplu avem insulina, produsa de celulele pancreatice.
Membrana celulara este caracterizata de o permeabilitate selectiva, adica poate controla trecerea substantelor. Transportul moleculelor mici se realizeaza prin intermediul a doua procese denumite transport pasiv si transport activ, asa cum pentru macromolecule sunt caracteristice procesele de endocitoza si exocitoza.
Miscarea browniana este miscarea haotica pe care o au particulele coloidale datorita modului in care actioneaza asupra lor moleculele fazei dispersante, aflate in continua miscare.
Enzimele si mineralele prezente in EurO2 se gasesc in forma coloidala, nanoionica; datorita miscarii browniene se incarca negativ si sunt asimilate perfect de organismul nostru.

FUNCTIILE GENERALE ALE MINERALELOR
*Functia neuromusculara
Mineralele participa la reglarea excitabilitatii sistemului nervos si la realizarea contractiilor musculare.
*Functia de constituire a componentelor vitale ce participa la reglarea reactiilor biochimice din organismul uman
Mineralele fac parte din structura unor compusi esentiali (printre care hormonii, enzimele, vitaminele si hemoglobina) ce ajuta la reglarea reactiilor chimice din cadrul celulei.
*Functia de reglare acido-bazica
Ajuta la mentinerea reactiilor alcaline, acide sau neutre din cadrul tesuturilor si lichidelor din tesuturi.
*Functia de catalizator al enzimelor
Mineralele accelereaza procesul reactiilor biologice care au loc in interiorul celulelor.
*Functia de reglare a echilibrului hidro-electrolitic
Mentine un echilibru constant al compartimentelor extracelulare (intravasculare si intercelulare) si intracelulare din interiorul corpului.
*Functia plastica sau anabolica
Mineralele sunt esentiale pentru formarea oaselor si dintilor.

CLASIFICAREA MINERALELOR
*Elemente macronutritive(sau macroformatoare) esentiale Nutritiei Umane.
Sunt elemente prezente, in cantitati relativ ridicate, in tesuturile animale si care trebuie luate din alimente in proportie de 100mg/zi.
*Elemente micronutritive (sau microformatoare)
Sunt elemente ce se afla in cantitati mici in organism si sunt clasificate astfel: fier, zinc, magneziu, cupru, iod, molibden, cobalt, crom, fluor, siliciu, vanadiu, nichel si arsenic.
*Elemente ce nu sunt necesare Nutritiei Umane
Acestea sunt elemente care au fost catalogate ca dispensabile pentru organism ,desi exista dovezi ca participa la unele reactii biologice. Includem in aceasta categorie bariul, etena, bromul, strontiul si cadmiul.
* Elemente din corp, fara functie metabolica
Se pot afla in tesuturile animale; pana in prezent, nu exista nici o dovada ca ar fi importante in cadrul procesului de nutritie.
CALCIUL- are o functie vitala pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor, proces cunoscut ca osteogeneza, cat si pentru sanatatea dintilor. De asemenea, regleaza contractiile musculare si ritmul cardiac, participa la realizarea functiilor nervoase, intervine in activitatea unor enzime si este necesar pentru coagularea normala a sangelui. Carenta de calciu este in stransa legatura cu osteoporoza si menopauza dereglata.
Calciul se gaseste in lapte, branza, paine, legume. Apa dura este si ea o sursa importanta. Lipsa calciului, asociata cu cea a vitaminei D, duce la rahitism infantil si osteomalacie in cazul adultilor (osteoporoza).
FOSFORUL-formele compusilor fosforici reprezinta surse importante de energie in activitatea musculara si formarea tesuturilor. Este constituent al ADN-ului, al ARN-ului, fosfolipidelor si sistemului nervos.
MAGNEZIUL-este constituentul principal al celulelor; se gaseste in oase. Este necesar pentru functionarea anumitor enzime. De asemenea, este un activator enzimatic in cadrul sistemelor producatoare de energie. Regleaza activitatea musculara si pe cea nervoasa.
SULFUL-component al tuturor tesuturilor din corp (in special al celor ce formeaza parul, cartilajele , unghiile) si al unor compusi organici specifici. Intra in compozitia diferitilor hormoni (insulina) si vitamine (Tiamina si Biotina). Neutralizeaza substantele toxice si ajuta la producerea acizilor biliari. Este important in respiratia celulara.
SODIUL-este prezent in cadrul tuturor lichidelor (extracelulare) corpului. Ajuta la mentinerea echilibrului, proportiilor de apa si electroliti, regland balanta hidroelectrolitica necesara excitabilitatii musculare.Este prezent in majoritatea alimentelor.
CLORUL-formeaza partea acida a sucului gastric. Ajuta la menttinerea echilibrului electrolitului si participa la procesul de eliminare a toxinelor.
POTASIUL-regleaza echilibrul electrolitului si apei, precum si metabolismul celular. Este vital pentru functionarea normala a tuturor celulelor si a lichidului intracelular. Este complementar sodiului in cadrul organismului.

B. OLIGOELEMENTELE
FIERUL-face parte din hemoglobina, mioglobina si celulele tisulare. Cea mai mare parte a fierului absorbit de organism ajunge in maduva osoasa si ajuta la producerea eritrocitelor (hematiile sau globulele rosii ). Ca si constituent al hemoglobinei, fierul este necesar pentru transportul oxigenului in corp.
CUPRUL-favorizeaza utilizarea fierului in sinteza hemoglobinei. Face parte din numeroasele enzime. Participa la transportul de electroni si in general in metabolismul celular. Este necesar pentru absorbtia Vitaminei C.
ZINCUL-se gaseste in unele tesuturi (unghii). Ajuta la cicatrizarea ranilor. Intervine in procesele metabolice cum ar fi producerea limfocitelor, sinteza proteica si formarea insulinei. De asemenea, participa la sinteza de ADN.
CROMUL-metabolizarea glucozei. Factor aditional al insulinei. Participa la transportul proteinelor. Este util pentru tratamentul diabetului.
COBALTUL-element component al vitaminei B12. Contribuie la formarea globulelor rosii si la protejarea nervilor.
SELENIUL-exista in vitamina E. Are proprietati antioxidante, similare cu cele ale sulfului.
MAGNEZIUL-sintetizator al multor polizaharide, utilizand glucoza, in alcatuirea unor metale si enzime. Activeaza enzimele ce intervin in sinteza acizilor grasi si ajuta organismul sa absoarba vitaminele BI, C si H.
MOLIBDENUL-face parte din compozitia enzimelor. Reduce producerea de nitrozamine, ce sunt cunoscuti ca factori chimici ce provoaca ulterior cancerul.
FLUORUL-ajuta la intarirea oaselor si a dintilor. Ofera protectie impotriva cariilor dentare.


C. ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi solutia pentru o viata cat mai lunga. Ceea ce noi numim „proces de imbatranire", pentru unii cercetatori nu este decat manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere contin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor in varsta. Fara enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu exista nutrienti si atunci apare o deficienta de hranire a celulelor.
In general, putem clasifica enzimele in trei grupe:
►enzimele digestive- metabolizeaza alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) si lipaza (grasimile);
►enzimele metabolice- sunt prezente in fiecare celula din corp. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism si a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, ofera energie, repara celulele si lupta impotriva infectiilor.
►enzimele alimentare- prezente in alimentele crude. Ajuta la digestie si imbunatatesc functionarea enzimelor metabolice si digestive (distruse dupa metabolizare).
Enzimele sunt catalizatori de natura proteica, ce ajuta la realizarea proceselor fiziologice produse de organismele vii. In consecinta, deficientele functiilor enzimatice creeaza patologii.
Enzimele din cadrul sistemelor biologice constituie baza reactiilor diverse si complexe, ce caracterizeaza fenomenele vitale. Fixarea energiei solare si sinteza substantelor hranitoare depind de enzimele prezente in interiorul plantelor. Animalele, la randul lor, au enzime ce le ofera posibilitatea sa extraga elementele necesare din alimentatie; functiile metabolice interne si cele ale vietii de relatie, cum sunt locomotia, excitabilitatea, iritabilitatea, diviziunea celulara, reproducerea, etc. se datoreaza actiunii nenumaratelor enzime, responsabile de reactiile ce se produc in conditii favorabile individului, fara eliberarea brusca a energiei la anumite temperaturi, nivele ale pH-ului, concentratii de sare, etc.; practic, ele sunt mentinute la un nivel constant. Fara enzime, nu ar fi posibila viata asa cum o cunoastem noi.
D. AMINOACIZII
Sunt substante cristaline, avand aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristica putem mentiona caracterul acid pe care il au si activitatea optica.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel putin un grup amino in fiecare molecula; 20 de aminoacizi diferiti sunt elementele esentiale ce intra in alcatuirea proteinelor. Pe langa acestia, se mai cunosc si altii ce intra in componenta peretelui celular. Plantele pot sintetiza toti aminoacizii in timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului ca acesta sintetizeaza recicland celulele moarte din cadrul intestinului si catabolizeaza proteinele in cadrul propriului corp.
Aminoacizii sunt unitatile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine.
Alimentele pe care le ingeram ne ofera proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decat daca in locul descompunerii lor (hidroliza), cauzata de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor si ar forma lanturi peptidice scurte, in cadrul asa numitei "circulatii entero hepatice".
Deficitul de aminoacizi esentiali ii afecteaza mai mult pe copii decat pe adulti. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie sa mentionam faptul ca lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esentiali) duce la imposibilitatea sintetizarii
proteinelor in care sunt necesari acesti aminoacizi. Acest lucru poate duce la aparitia diferitelor tipuri de subnutritie, datorita carora aminoacizii sunt limitati.
E. RADICALII LIBERI
Radicalii liberi sunt atomi sau grupuri de atomi care au un electron (e-) impar , fiind astfel deosebit de reactivi. Cei ce sunt prezenti in organism incearca sa fure un electron de la moleculele stabile, pentru a ajunge la un echilibru electrochimic. O data ce radicalul liber a reusit sa ia electronul de care avea nevoie pentru a-si completa electronul liber, molecula stabila ce l-a cedat devine radical liber, ce ramane cu un electron disparat, creandu-se astfel o adevarata reactie in lant ce ne distruge celulele.
Durata de viata, medie a radicalilor liberi este de ordinul microsecundelor: insa acestia au capacitatea de a reactiona, daunand grav moleculelor si membranelor celulare. Intrinsec, radicalii liber nu sunt chiar atat de daunatori; corpul nostru ii produce in cantitati moderate pentru a lupta impotriva bacteriilor si virusilor. Acestia pot fi neutralizati usor chiar de propriul nostru sistem biologic. Corpul produce anumite enzime (ca si catalaza sau dismutaza) care se ocupa de acest proces de neutralizare. Ele au capacitatea de a distruge radicalii liberi fara a crea vreun dezechilibru.
Sanatatea corpului nostru depinde de starea de sanatate a celulelor. Mentinand celulele intr-o forma buna evitam eliberarea radicalilor liberi.
Din punct de vedere medical si stiintific, este interesant ca sulfatul de deuteriu sau deutrosulfazina divide molecula de apa, generand aparitia hidrogenului si oxigenului. Pentru formarea moleculei de oxigen este necesara atragerea unui radical liber. In acest mod, identificam un alt beneficiu al oxigenului ai al hidrogenului: eliminarea radicalilor liberi.

Lipsa de Oxigen
La randul ei, lipsa de oxigen din organism va afecta si alte structuri, ducand la aparitia problemelor cardiace (insuficienta cardiaca), elemelor periferice, proastei functionari a intestinelor, a ficatului, diminuarea activitatii intelectuale, alterarea somnului, etc.
Oxigenul, fiind un element esential pentru viata oamenilor, trebuie sa fie disponibil tuturor celor ce au nevoie de el. Lipsa lui este asemanatoare cu lipsa hranei sau a apei. Persoanele care sufera din lipsa de oxigen se caracterizeaza prin expresia "nu pot face acest lucru" deoarece oxigenul, asemeni combustibilului in cazul vechiculelor, este un element esential in cadrul functionarii muschilor, creierului, inimii etc., calitatea vietii deteriorandu-se din cauza limitarii activitatii. Uneori suntem sau ne simtim "obositi de a fi obositi".
Din dorinta de a ne zbate sau din necesitate ne expunem unui stres continuu, ce in marea majoritatea cazurilor ne depasesc posibilitatile, cauzand un dezechilibru. Zilele lucratoare sunt intense si este aproape imposibil sa realizam tot ceea ce ne-am propus. Aceste situatii ne pericliteaza echilibrul emotional, scazand atentia acordata copiilor si facand compromisuri sociale si ne fac sa simtim ca suntem din ce in ce mai obositi. Consumam alimente gen fast-food si sarim peste unele mese. Micsoram timpul acordat exercitiilor, odihnei si distractiei.
Si, de asemenea, daca avem nevoie macar de inca putina energie consideram ca putina cafea sau ciocolata, unele ierburi sau stimulente ne pot ajuta.
Aceste lucruri nu sunt de moment, ci fac parte din viata noastra, transformandu-se intr-o poveste care se repeta. Este momentul sa ne intrebam daca celulule noastre sunt suficient oxigenate, pline de viata pentru a face fata acestei provocari repetate pe care, in ciuda faptului ca noi consideram ca o avem sub control, incepem sa simtim o oboseala ce ne domina, sa nu mai avem o greutate normala si un somn echilibrat, asociate cu dureri in tot corpul, ce ar trebui sa ne preocupe.
Cum se observa deficitul de oxigen?
- Stare de oboseala continua, lipsa de dispozitie, de forta, randament scazut;
- Lipsa de concentrare si oboseala psihica sunt primele semne ale unei oxigenari deficitare.
- Probleme legate de insomnie.
- Sensibilitate ridicata la diferente de temperatura si climat.
- Predispozitie pentru contractarea infectiilor.
- Durere.
- Probleme de circulatie (senzatie de frig), mai ales in brate si picioare.
- Proasta irigare a inimii (angina pectorala);
- Si multe alte probleme ce isi au originea in lipsa de Oxigen, deci a energiei;
Cand este necesar un aport de oxigen?
•Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vasculara.
•Aritmie.
•Probleme bronhiale (astm) si pulmonare in general.
•Perturbari ale reglarii presiunii arteriale (hipertensiune).
•Terapii de reabilitare dupa efectele produse de chimioterapie, radioterapie si operatii complicate.
•Probleme de imunodeficienta.
•Factori de risc a operatiilor (curatarea ranilor).
•Probleme auditive, datorate irigarii deficitare a urechii.
•Probleme tipice varstei inaintate.
•Probleme de randament energetic in cazul stresului continuu.
•Prevenirea bolilor de origine virala.
Proprietati, actiuni:
-antitumoral
-imunostimulator
-detoxifiant
-hipocolesterolemiant
-regenerant
-neurotrofic, ajuta la refacera neuronilor
-creste randamentul intelectual
-imbunatateste metabolismul celular
-hepatoprotector
Compozitie: Formula sa speciala cu 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale hraneste si reface celulele, in cel mai natural si eficient mod cu putinta. Toate elementele bioactive sunt dizolvate in apa purificata.
Mod de administrare :
In prima zi se administreaza de trei ori cate o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa.
In zilele urmatoare se creste doza cu cate o picatura, ajungandu-se la 8 picaturi de trei ori pe zi. Aeasta doza se mentine in continuare.


0 comentarii pentru Eur O2 Oxigenare
Nu exista comentarii pentru Eur O2 Oxigenare.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Eur O2 Oxigenare


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Categorii Zuccari
Bioelemente

Viziteaza magazinul Zuccari.com.ro pe ShopMania
SEO